Ефективна стратегія продажів від Tivoli

Що стосується питання пріоритетів в роботі на експортний чи внутрішній ринок, то група компаній Tivoli вже давно обрала для себе ефективну стратегію продажів, яка базується за принципом розподілу ризиків, так само як і багато відомих європейських та американських компаній. Ви можете придбати автомобіль Mercedes-benz не тільки в Німеччині, чи не так? Так само і продукцію Tivoli ви можете придбати не тільки в будь-якому куточку України в наших фірмових магазинах або у наших дилерів, а також і в Європі, Азії, Північній та Південній Америці у наших представників.

Під час світової кризи, пов’язаної з COVID-19, виробництво Tivoli не тільки не припиняло своєї роботи ні на день, але й обсяги виробництва не зменшилися, навіть наприкінці року збільшилися в порівнянні з докризовим 2019 роком. Ми цього досягли завдяки великій кількості клієнтів (рітейлерів, холсейлерів) у всьому світі, адже зниження попиту, через карантин, на дерев’яні меблі в деяких країнах було компенсоване збільшенням попиту в інших.

В цей складний період нам допомогло те, що нові клієнти бачили наші стільці й столи не тільки на картинках та в інтернеті, але й раніш, до пандемії, на інтерконтинентальних виставках, в яких ми активно брали участь. Саме тому міжнародні партнери не боялися замовляти продукцію Tivoli, адже знають, що ми можемо задовільнити потреби найвибагливіших клієнтів.

Наш досвід доводить, що широка географія замовників по всьому світу дає змогу не залежати від різних форс-мажорних ситуацій у світовій економіці чи конкретній країні.

Тим не менш, ми прикладаємо значні зусилля для ефективних продажів на внутрішньому ринку. Навіть в карантин, при закритті всіх меблевих магазинів та шоурумів в Україні, Tivoli продовжує працювати в інтересах клієнтів, виконуючи безконтактні доставки замовлень, здійснених через мережу Інтернет, тобто внутрішні продажі не зупиняються ніколи.

Tivoli не тільки за експорт, не тільки за продажі в Україні – ми за те і інше разом! Сподіваємось, що світова пандемія скоро закінчиться, і команда Tivoli буде мати змогу взяти участь в меблевих виставках та знайти нових клієнтів як в Україні, так і за кордоном.

Залишити коментар