Тіволі і карантин

Ми вижили. Крім того, за час карантину ми не втратили оберти виробництва та продажів.

Ми, компанія Tivoli, готові відверто розповісти про «наш» карантин.

З 2015 року Tivoli є учасником міжнародних інтерконтинентальних виставок ( IMMCOLOGNE, HIGH POINT MARKET, LAS VEGAS MARKET) та за останніх п’ять років нам вдалось збільшити список партнерів з 4 країн до 24 країн, саме країн. Це означає, що наші стільці та столи Ви можете зустріти в 24-ти країнах Світу 🙂

Під час епідемії COVID-19 в багатьох країнах громадяни отримували фінансову підтримку від уряду своєї держави, таким чином не зважаючи на карантинні обмеження люди продовжували жити своїм буденним життям, закінчувати ремонти або переоблаштовувати свої домівки.

Звісно, не всі 24 країни-партнери мали таку допомогу, тому не всі наші клієнти були активними в період карантину, але велика кількість заокеанських та скандинавських баєрів тільки збільшували свої замовлення і надсилали їх майже кожен тиждень з проханням виконати ASAP, адже їх інтернет-магазини з доставкою були на піку популярності!

Таким чином, компанія Tivoli, маючи зобов’язання перед іноземними партнерами робила все щоб виконати їх якісно і в визначені строки.

Зокрема, за період карантину Tivoli підписали договір поставки з компаніями з Коста-Ріки, США та я Мексики та вже відправили перші контейнери з меблями.

Ось такий насправді простий секрет успіху – широка географія партнерів, що дає змогу не залежати від певних форс-мажорних ситуацій в Світі чи в конкретній країні.

Tivoli бажає всім міцного здоров’я та неймовірних бізнес успіхів!

Залишити коментар